Badkamers - Renovatie - Keukens - Bedrijfsruimte - Kozijnen

Zij zijn blij met ons:

Ik beveel Edwin als aannemer van harte aan. Met Edwin kun je de klus samen uitdenken en hij rekent verschillende opties voor je door. Ook onverwachte uitdagingen tijdens de klus kun je goed samen bespreken. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.
Machteld
We hebben zeer goede ervaringen met Edwin en zijn werknemers die bij ons een uitbouw geplaatst hebben met lichtstraat. Er is goed meegedacht over alles wat daarbij komt kijken. De communicatie verliep prettig en afstemming met andere vakmensen verliep ook prima!
Steven en Cileke
Edwin weet overal een oplossing voor. Waar wij problemen zagen, kwam hij vanuit zijn ervaring met adviezen die uiteindelijk nóg beter bleken te zijn. Top gedaan!
Wendy & Sjors
Wij zijn super tevreden over Edwin Terstegen als aannemer. En ook daarbij genoemd zijn rechter hand Jeffrey Simons. In de hele wijze waarop het proces begeleid is en hoe de bouw verlopen is. Van tevoren een duidelijk plan, Edwin is vaak druk maar neemt altijd contact op bij vragen, en een schatting van de kosten zodat je weet waar je aan toe bent. Ook prettig waren de adviezen uit zijn ervaring, om bepaalde zaken anders te doen, wat dan uiteindelijk ook beter leek te zijn.

Een pluspunt is dat je zeker bent van vakkundige mensen, die hun werk met plezier doen. Ze kwamen allemaal voorbij; de loodgieter, tegelzetter, stukadoor, elektriciën, metselaar, lasser, betonbewerker, dakdekker, timmerman.

Helemaal Top! Tot de volgende klus 😉

Familie Lagerweij uit Nieuwegein