Badkamers - Toiletten - Nieuwe kozijnen - Keukens - Winkelinrichting - Renovatie

VERBOUWEN

De juiste verbouwing laat je woning in waarde stijgen.

Verbouwen

Eindelijk die badkamer of keuken van je dromen? Nieuwe kozijnen? Wij realiseren die droomprojecten, en nog vele andere.
Daarnaast bieden we renovaties voor kantoor- en bedrijfsruimtes, en winkelinrichting op maat.
Hieronder zie je enkele voorbeelden en als je op de foto’s hieronder klikt, kun je meer bekijken.
Omdat elke wens anders is, nodigen we je graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Badkamer & Toilet

Stel je voor dat je net een nieuw huis hebt gekocht en je graag je persoonlijke stijl wilt laten zien. Of misschien is bestaande badkamer eindelijk wel toe aan vernieuwing. Jij hebt de ideeën, en wij zorgen ervoor dat ze werkelijkheid worden.

We plaatsen het sanitair, verplaatsen eventueel (water)leidingen en doen het tegelwerk. Dit alles met oog voor detail en een mooie afwerking.

Keuken

De keuken vormt het hart van je huis, en het verdient het om in het middelpunt te staan. Ongeacht de grootte, Terstegen Bouw zorgt ervoor dat je keuken weer jaren meegaat.

Elke opdracht, klein of groot, krijgt van ons dezelfde aandacht en service.

Klik op de foto’s voor meer!

Renovatie

De juiste renovatie laat de waarde van je woning meteen stijgen. Denk maar eens aan nieuwe kozijnen in de oorspronkelijke vorm maar dan met extra isolerend glas.
Met de benodigde kennis en ervaring van ons personeel zijn wij ook in staat om monumentale panden te renoveren naar de oorspronkelijke stijl.

Ook voor klein onderhoud zoals een nieuwe meterkast of het aanpassen van de zolderverdieping doen we met de grootste zorg.

Bedrijfsruimte

Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het renoveren en verbouwen van kantoorpanden en bedrijfsruimtes. Veel kun je zelf regelen, maar bij grotere projecten zijn de uitdagingen vaak ook groter.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.